Utolsó lehetőség a pótfelvételire a 2017/2018-as tanévre!

Jelentkezési határidő: 2017.08.31.!!!!

AZ EPONA SPANYOL LOVAS SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM

Pótfelvételit hirdet a 2017/2018-as tanévre!

Ha szeretnél elmélyülni a spanyol lovas kultúrában, és a szakma legjobbjaitól kívánod elsajátítani a lovaglás rejtelmeit, jelentkezz nálunk! Várjuk a fényképes önéletrajzokat az epona@t-online.hu e-mail címre.

FELVÉTELI KÖVETELMÉNY:

-16 és 22 éves kor között lehet hozzánk jelenkezni.

-Alapszintű lovas tudás (biztos idomító ülés, a lovat tudni kell támaszkodtatni, patanyom figurák ismerete)

Aki ezen az első rostán továbbjut, az a nyár folyamán részt vesz egy kéthetes gyakorlaton iskolánkban, mely idő alatt mi, illetve a jelentkezők is eldöntik, ez az amit valóban elvárnak, amire számítanak.

25 éves korig, valamint második szakképesítés esetén a képzés ingyenes. 2 év a lovász szak, majd erre ráépülésként a belovagló szak plusz egy év. A képzés nappali tagozatos.

A 3. évben a belovaglók részére lehetőség van a Testnevelési Egyetem lovas edzői szakára jelentkezni, ennek elvégzése (ez 3 félév) egyben a Magyar Lovassport Szövetségnél regisztrációs vizsgát is jelent. Tanulóinkat felvételi vizsga nélkül, amennyiben javasoljuk, a TF automatikusan felveszi, a gyakorlati képzés iskolánkban van, a TF-en heti egy alkalommal van elméleti oktatás (ez fizetős).

Tanulóink számára 20 magasan képzett mén áll rendelkezésére, a gyakorlati oktatást Borsó Ágnes és Borsó Dorottya végzik, spanyol edzőkkel kiegészítve. Az elméleti oktatásban a szakiskola és az egyetem is részt vesz.

Ménesünkben a tanulóknak lehetőség nyílik a magas szintű lovastudás megszerzése mellett a tenyésztésbe, lótartásba és fiatal lovak képzésében is gyakorlatot szerezni.

Tudásukat színvonalas bemutatókon kamatoztathatják, már tanuló éveik alatt.

Célunk, hogy hazánk lovaséletét jól képzett szakemberekkel gazdagítsuk, a lovaskultúránkat népszerüsítsük, és igényesen kiválasztott, világhírű ménesből származó vérvonalakkal a hazai lóállományt bővítsük.
Elérhetőségeink a felvételivel kapcsolatban:

Borsó Dorottya Vezetőedző : +36 30 985 74 70

Borsó Béla Ügyvezető : +36 30 943 72 40

Email: epona@t-online.hu

Facebookwww.facebook.com/EponaSpanyolLovasiskola